Lumea modelismului radiocomandat este putin cunoscuta in Romania desi are un istoric bogat in activitati competitionale si tehnice . 

Pentru a arata copiilor si adultilor cum se desfasoara activitatea noastra, desfasuram diverse evenimente de demonstratii si cursuri gratuite pentru copii si adulti . 

1. Proiectul "Tehnica si Modelism in Scoala" - TMS 

Tehnică și modelism în școală” (TMS) este proiectul meu de suflet si am speranta ca va contribui la dezvoltarea viitorilor constructori de mașinării din România.
Este un proiect cu acoperire națională, a cărui primă etapă este în curs de desfășurare la Școala Gimnazială nr.308, unde un număr de 109 copii frecventează deja cursurile de modelism.

Din Februarie 2020 a fost inceputa colaborarea cu încă două școli din țară : Scoala Gimnaziala "Profesor Cristea Stanescu" din Cornu si Colegiul Nicolae Grigorescu din Campina unde colegul nostru Prof. Popa Eduard a inceput o activitate voluntara de instruire si formare in modelism.
Obiectivul principal al proiectului este introducerea tehnicii și a modelismului radiocomandat în spectrul activităților școlare, fără ca acest lucru să implice costuri pentru elevi.
Totodată, încercăm să aducem aproape de elevi activitățile care se desfășurau la Cluburile copiilor și care, generații de-a rândul, au ajutat la dezvoltarea învățământului tehnic și cluburile fiind cele care au oferit copiilor/elevilor și studenților oportunitatea de a face performanță.
Vom încerca să sprijinim cu materiale și consumabile Cluburile copiilor care sunt încă active, în diferite localități din țară, oferindu-le suportul nostru în vederea participarii la competițiile oficiale ale Ministerului Educației și ale Federației Române de Modelism.
Dorința noastră este de a aduce cât mai mulți parteneri alături de noi. Pentru ca acest proiect să-și atingă obiectivele este nevoie de implicarea și sprijinul instructorilor, profesorilor, antrenorilor, sponsorilor și a școlilor partenere.
Pornit de la un vis personal, proiectul va merge înainte indiferent de dificultățile pe care le vom avea de surmontat, dar vă asigur că orice mic ajutor din partea dumneavoastră va da șansa unui copil de a participa la activități care să-l ajute să se dezvolte armonios, dar care să-l facă și fericit și împlinit.

Tehnica si Modelism la Scoala Gimnaziala nr. 308 Bucuresti


2. Proiectul " Cupa Autonom la automodelism"

.......


3.Proiectul " RcSport.ro

In cadrul Proiectului RcSport.ro se doreste crearea unui site de stiri din sportul cu radiocomanda pentru a prezenta tuturor activitatea modelistica din tara noastra.